x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

Двукомпонентна хидроизолация MAPEI Mapelastic 20А+5В

Арт. номер: 91679

Наличност: Не е наличен

Марка: Mapei

Двукомпонентен, гъвкав разтвор на циментова основа, за защита и хидроизолация на бетонни повърхности, балкони, тераси, бани при температури до -20°C

Mapelastic се използва за нанасяне на изключително еластично, защитно и хидроизолационно покритие върху бетонни конструкции, по които има риск от поява на пукнатини.
Mapelastic запечатва всички микропукнатини, които вече са се появили по основата.
Mapelastic се предлага в два предварително отмерени компонента, които трябва да се смесят без да се добавя вода или други съставки. Разтворът се нанася с мистрия върху идеално чиста и здрава повърхност, която предварително е намокрена с вода.
Mapelastic се нанася в един слой с дебелина до 2 мм. Когато се полага върху повърхности, подложени на голямо натоварване или които са напукани, е необходимо да се вмъкне мрежа Mapenet 150 с размер на квадратите 4 х 4,5 мм.
За да се подобри издръжливостта на Mapelastic на пукнатини се препоръчва да се вмъкне Mapetex Sel, нетъкана полипропиленова тъкан с макро отвори.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Полагане: с мистрия или машина за мазилки
Разходна норма: 1,7 кг/ м2 за мм дебелина, ако се нанася с мистрия; 2,2 кг/ м2 за мм дебелина, ако се пръска
Опаковка: компонент А - торби по 24 кг, компонент Б - кутии по 8 кг

Mapelastic отговаря на изискванията на стандарт EN 1504-2, покритие (C), в съответствие с принципи PI, MC и IR за защита на бетон.


Цена: 79,00 лв. вкл. ДДС