x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

Хидроизолация 12 кг. THRAKON FLX 385 HYBRID

Арт. номер: 6872

Наличност: В наличност

Марка: Thrakon

FLX 385 Hybrid е готова за употреба супереластична, хибридна (PU-технология), пастообразна хидроизолационна мембрана без разтворители. За хидроизолация на плоски покриви и външни тераси и балкони. UV- устойчива, премоства пукнатини в основата (до 1 mm). За безшевна и безфугова хидроизолация на хоризонтални и вертикални повърхности дори и при наличие на стояща вода. Полага се върху всички сухи и здрави минерални основи, стари рулонни битумни хидроизолации, подови замазки и др.
След нанасяне и изсъхване продуктът е с висока белота, което способства за отразяване на слънчевите лъчи и по този начин намалява топлопоглъщането на основата. Не съдържа разтворители.

FLX 385 Hybrid се използва за хидроизолация на тераси, балкони, плоски покриви, замазки и др. минерални основи, залепяне на водоплътни ленти в ъгли или запълване на пукнатини или фуги в минерални основи.
FLX 385 Hybrid се полага върху всички минерални основи като бетон, порест бетон, варо-циментови мазилки, циментови замазки, полиуретанови и битумни рулонни хидроизолации (мембрани) с или без посипка, керамични плочки и др. покрития от естествен и изкуствен камък, метални основи - алуминии, поцинкована ламарина, медна ламарина, стъкло, поликарбонатни плоскости.

Да се съхранява при температури над 0°C . Срок на съхранение в оригинални неотворени опаковки – най-малко 24 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката.


Цена: 169,00 лв. вкл. ДДС