x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

Найс канал от полимербетон с полиамидна решетка 100/120/1000 мм. VJF ANRIN SELF

Арт. номер: 5865

Наличност: В наличност


Описание:
Линейните отводнители ANRIN са произведени от полимербетон – композитен материал на база на смоли и естествени минерални кварцови пълнители с различна зърнометрия, отличаващи се със своите конструктивни и екологични предимства. Благодарение на полимербетонната си структура линейните отводнители ANRIN са здрави и притежават изключителни физико-химични свойства – изцяло водоплътни, не стареят и са с до 75% по-ниско тегло от стандартните бетонови канали. Те са с висока издържливост на натиск и устойчивост на опън при огъване. Линейните отводнители ANRIN са устойчиви на агресивна среда, което е от съществено значение при наличие на подпочвени води. Възможността за обработка на продукта на място на обекта спестява много време и средства.Приложение:
* Вход на къща и гараж;
* Балкон;
* Двор;
* Градина;
* Ландшафтни проекти.


Предимства:
* Рециклируем;
* Устойчив на замръзване и луга;
* Химическа устойчивост срещу много агресивни материали;
* Подходящ за питейна вода;
* Може да поема големи натоварвания.


Полимербетон – технически характеристики:
* Устойчивост на огъване: >22 N/mm²;
* Якост на натиск: >90 N/mm²;
* Модул на еластичност: приблизително 25 kN/mm²;
* Плътност: 2.1 – 2.3g/cm³;
* Водопроницаемост: 0 mm.


UNILINK® връзка:
Оптимизираната UNILINK® система за свързване между отделните линейни елементи дава възможност за монтаж без необходимост от допълнителни приставки. Елементите с еднаква инсталационна височина могат да бъдат съединени независимо – при монтиране на канала в обратна посока се елиминира възможността за грешка. Симетрично разположените жлебове и езици във фугата спомагат за ефективната сглобка. В процеса на монтаж подравняването може да бъде избрано произволно. Гъвкавостта във фазите на проектиране и монтаж навлиза в ново измерение със създаването на връзките UNILINK®.


Решетки:
Стандартна перфорирана решетка от галванизирана стомана, неръждаема стомана, синтетична или от сферографитен чугун.Цена: 79,90 лв. вкл. ДДС


Характеристики

дължина1000 мм.
ширина120 мм.
височина100 мм.

Свързани продукти