x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

Фасадна декоративна мазилка 25 кг. THRAKON DEC 484 THRAVERTINE

Арт. номер: 7072

Наличност: В наличност

Марка: Thrakon

DEC 484 Thravertine е декоративна, суха, варо-циментова мазилка за вътрешно и външно приложение с отлична паропропускливост и влагоустойчивост. Съдържа бял цимент, хидратна вар, минерални пълнители, фибри и добавки. Използва се за декоративно оформление на цели стени или отделни декоративни елементи като колони, пиластри, камини, и др. След обработка и структуриране създава гладка или пореста текстура с ефект на камъка травертин, класическа тухла, груб бетон, кора на дърво и др.

Области на приложение
Използва се за декоративно оформление на цели стени или отделни декоративни елементи като колони, пиластри, камини, и др. Има отлично сцепление към минерални повърхности като след обработка и структуриране създава гладка или пореста текстура с ефект на камъка травертин, класическа тухла, груб бетон, кора на дърво и др. Минералният състав на мазилката й придава отлична паропропускливост и влагоустойчивост.

Съхранение
Съхранявайте върху дървени палети в сухи и проветриви помещения при температури над 0°C. Срок на годност в оригинални неотворени опаковки – най-малко 12 м. от датата на производство, отбелязана на опаковката.


Цена: 33,00 лв. вкл. ДДС