x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

Лепило за плочки (сиво) 25 кг. Thrakon VKW 126 Flex

Арт. номер: 1848

Наличност: В наличност

Марка: Thrakon

Описание:
VKW 126 Flex е полимер-модифицирано тънкослойно лепило на циментова основа за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности. За вътрешна и външна употреба. Съдържа цимент, минерални пълнители и добавки. VKW 126 Flex е с много добро сцепление с минерални основи, мразо и водоустойчиво и с удължено отворено време за работа (до 30 минути). Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т.е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности.

Клас С2ТЕS1 според EN 12004.

Области на приложение:
VKW 126 Flex е предназначен за лепене на абсорбиращи и неабсорбиращи плочи (например гранит) в случаи на високи изисквания за сцепление с основата, еластичност и дълготрайност при различни атмосферни условия. VKW 126 Flex се използва за лепене върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения на керамични, теракотни и гранитни плочи, големи плочи, тънки мраморни плочи, малки декоративни плочи, както и естествени и изкуствени камъни. Подходящ е за външна употреба за залепване върху стени, тераси, балкони, цокълни части на сградите, колони и др. Продуктът е особено подходящ за лепене на плочки върху вертикални повърхности.

Съхранение:
Да се съхранява върху дървени палети в сухи и проветриви помещения при температури над 0°C. Срок на годност в оригинални неотворени опаковки – най-малко 12 месеца от датата на производство, отбелязана на опаковката (в 4-цифрения код първите три цифри указват деня на производство, а четвъртата цифра показва годината на производство).


Цена: 21,70 лв. вкл. ДДС