x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

Бойлер вертикален серпентина, 77 л. 3 kW, TESY

Арт. номер: 7353

Наличност: Не е наличен

Марка: TESY

БОЙЛЕР TESY, ВЕРТИКАЛЕН, 77L, 3KW, серпентина


Обем : 77 л.
Серпентина: да
Номинално напрежение: [V]230V/50Hz
Номинална мощност: [kW]3000 W
Работно налягане [MPa]: 0.8
Монтаж: Вертикален
Обем на серпентината: 1.96 л.
Номинално работно налягане във серпентината: 0.6
Вид водосъдържател: Стъклокерамично покритие
Тегло [kg] : 35.77 kg
Височина x Ширина х Дълбочина [mm] : 1.205 x 0.386 x 0.412 m

Серпентина: Икономична, ефективна и надеждна водонатревателна система предназначена за свързване към централна или друг вид отоплителна инсталация със затворен цикъл на отопление.

Стъклокерамично покритие на водосъдържателя: най-съвременната технология за покритие на водосъдържателя с оборудване от водещи европейски компании. Модерната технология за стъклокерамично покритие осигурява надеждна защита срещу корозия на вашия бойлер и дълги години на безпроблемна експлоатация.

Магнезиев аноден протектор: с 50% по-дълъг живот на експлоатация с възможност за демонтаж и последваща подмяна.

Влагоизолиран ключ: надеждна електрическа част , гарантирана от Европейските сертификати за безопасност. Всички бойлери са снабдени с термоиндикатор и предпазен клапан, комбиниран с възвратен винтил.

Фланец: осигурява лесен достъп до електрическата група на бойлера, така че анодния протектор и нагревателният елемент да могат лесно да бъдат подменени.

Изолация: високоефективна топлоизолация от директно екструдиран полиуретан. Това гарантира минимални загуби и икономична работа на уреда. Така вие пестите енергия.

Място за термосензор: Моделите с място за термосензор, позволяват поставяне на термодатчик във долната част на бойлера непосредствено до краят на серпентината. Датчикът прецизно контролира работата на бойлера и цялата соларна система, като по този начин предотвратява прегряване и загуба на ефективност.


Гаранция: 5г.

Марка: TESY, Продукт No: GCVSL 803830 B11 TSR


Цена: 369,00 лв. вкл. ДДС