x

Вход

Регистрация на нов потребител

Забравена парола

ББА Практика 0,650 л. кафява

Арт. номер: 1264

Наличност: Не е наличен

Марка: Практика

Алкидна боя за метал и дърво Практика на марката МЕГАХИМ в цвят зелен и ефект копринен блясък. Представлява устойчиво алкидно покритие на основата на органични разтворители за защита на предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения. Боята е предназначена за защита и декорация на предмети от дърво и метал. Може да се използва за боядисване на врати, прозорци, огради, дограма, метални елементи и др. Покритието на алкидната боя с копринен блясък е устойчиво на триене и миене с почистващи препарати.

Начин на употреба:
Преди нанасяне боята се разбърква много добре и повърхностите се почистват от масла, прах, ръжда и замърсители. В зависимост от предварителната подготовка на повърхността се нанасят един или два слоя. Използват се валяк, четка и/или бояджийски пистолет за нанасяне на боята. Интервалът между първия и втория слой е около 12 часа след пълното изсъхване на първия слой. Продуктът е готов за употреба, само при необходимост боята може да се разреди до 3% с разредител MPT или AMB.

Време за съхнене:
До 24 часа при температура 23°С и 60% влажност на въздуха

Средна разходна норма:
Около 100-120 мл./кв.м. за слой

Срок на съхранение:
36 месеца от датата на производство във фабрично затворена опаковка. Да се съхранява в закрити и сухи помещения които са защитени от пряка слънчева светлина.

Алкидната боя Практика на МЕГАХИМ се предлага в кутия от 0.650 л.

Марка: МЕГАХИМ ПРАКТИКА


Цена: 7,30 лв. вкл. ДДС